Het Dorpshuis Van Voor en Door het Dorp 

geheel gerund door vrijwilligersCREA-café

Ben je creatief,.. of wil je ontdekken of je creatief bent,.. Schuif aan in het CREA- café!

Dit idee is ontstaan tijdens één van de DDD-avonden waarin ieder zijn wensen kenbaar kon maken.

Hieruit kwam naar voren dat de creatieve dorpelingen bij elkaar wilden komen om samen creatief bezig te zijn. Denk daarbij aan bijvoorbeeld schilderen, quilten, haken, kledingen naaien, breien of knutselen. Kennis en kunde wordt volop gedeeld en de avonden zijn een bron van inspiratie. Er staan ervaren Trichtenaren voor u klaar en vergeet geen wol en pennen/haaknaald of overige materialen mee te nemen. Tijdens deze avonden worden er voor de liefhebbers ook workshops aangeboden. 

Het dorpshuis is iedere dinsdagavond vanaf 19.30 uur open. De ene dinsdagavond een DDD avond en de andere dinsdagavond is het CREA- café.

Bij de Crea-avonden komen ook weer leuke technieken aan de orde. Bijvoorbeeld grappige lampjes maken van draad en lijm, het indertijd heel bekende werken met macramé staat op de lijst, stenen worden beschilderd, handvaardigheid maar ook tekenen en schilderen staan op het programma. En allemaal gepresenteerd  en georganiseerd Van, Voor en Door enthousiaste inwoners van Tricht en omgeving.

Uiteraard mag je op die avonden ook komen met je eigen werk of voor de gezelligheid. 
Voor meer informatie over of opgeven voor deze workshops

Vera  Tel.  505246 e-mail : creacafe@dorpshuistricht.nl  of
Tessa Tel.  572156 e-mail: 
creacafe@dorpshuistricht.nl of
Simone Tel. 574444 e-mail: 
creacafe@dorpshuistricht.nl

 

Ook hangen er inschrijflijsten  in het Dorpshuis. 

Heb je ideeën voor een CREA-café avond of een DDD avond laat het ons weten!


Agenda

30-01-2018 en 20-02-2018

Op 30 januari is gaan we gieten met acrylverf. De vorige keer dat we dat gedaan hebben, hebben we allemaal prachtige resultaten bereikt en dat gaan we weer doen! Omdat er nog materialen over zijn van de vorige keer kunnen de kosten nu lager zijn: 5 euro

Let op: het volgende Crea-café is niet 2 weken later deze keer maar 3 weken later: op 20 februari. Wat we dan gaan doen, is nog een verassing. 

De avond van 27 februari vervalt i.v.m. de voorjaarsvakantie.